Cautare

3901 de rezultate pentru "iovici adrian" (3.37 secunde)
Presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, a declarat ieri dupa sedinta Biroului Permanent (BP), ca s-a hotarat, cu doua-trei voturi „impotriva“, ca ziua de luni, cand se deschide anul scolar, sa fie consacrata activitatilor in teritoriu, potrivit traditiei parlamentare care a functionat in ultimii ani.
Presedintele PSD Mircea Geoana si presedintele executiv Adrian Nastase sunt multumiti, cel putin de ochii lumii, de colaborarea lor la comanda social-democratilor.
In cursul zilei de ieri, 14 septembrie a.c., reprezentantii Prefecturii Constanta, prefectul Danut Culetu si subprefectul Adrian Nicolaescu, impreuna cu vicepresedintele Consiliului Judetean Constanta, Petre Stanca, au vizitat localitatile afectate in urma inundatiilor din aceasta vara, pentru a verifica stadiul in care se afla reconstructia caselor distruse.
Deputatul liberal Ioan Ghise a amenintat ieri, in plenul Camerei, ca va intra in greva japoneza daca presedintele acestei institutii, Adrian Nastase, nu va face toate demersurile pentru punerea urgenta in functiune a sistemului electronic de vot.
Continutul scrisorii adresata de Ion Iliescu celor trei lideri ai PSD a€“ Mircea Geoana, Adrian, Nastase, Miron Mitrea a€“ este catalogat de acestia ca unul constructiv.
La CNA s-au prezentat, joi, atat Dan Capatos, cat si directorul general Antena Group, Adrian Nanulescu, pentru a-si sustine punctul de vedere. ... Adrian Nanulescu, director general Antena Group, la CNA:
Ce audienta a facut Antena 3 cu Adrian Nastase in platou Fostul premier Adrian Nastase a acordat primul interviu televizat, dupa eliberarea conditionata din inchisoare. ... Emisiunea "Sinteza zilei" cu Adrian Nastase in platou a inceput cu un rating de 4.4.
Incurajat de gestul lui Adrian Nastase, Popescu a anuntat si el ca se autosuspenda din functia de presedinte de filiala, pe motiv ca o comisie speciala considera ca nu prea poate sa-si justifice averea.
Decizia schimbarii lui Adrian Nastase de la conducerea Camerei Deputatilor poate fi luata numai de social-democrati, sustin liberalii.
deocamdata In ceea ce-l priveste pe Adrian Nastase, despre care mai ieri, gurile rele spuneau ca Alianta comploteaza cu partidul care l-a crescut la san pentru a-l catapulta cu prima ocazie din fruntea Camerei Deputatilor, acesta se pare ca a primit votul de incredere al colegilor si va ramane in functie.
PSD a anuntat ieri, prin vocea presedintelui Mircea Geoana, ca nu-i va cere lui Miron Mitrea sa demisioneze din functia de secretar general al partidului, mai ales ca situatia in care se afla Mitrea este asemanatoare celei in care se afla si Adrian Nastase, adica este victima unei hartuieli politice comandate.
Meciul dintre ministrul Justitiei, Monica Macovei, si presedintele Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, pe tema perchezitionarii a doua case ale acestuia se reia in aceeasi termeni, nici unul nerecunoscand ca prima data s-a comis vreo greseala procedurala.
Adrian Lupu este de profesie inginer mecanic care e pasionat de arta. ... Ultima data au participat 2.860 de expozanti si au venit 3.000.000 de vizitatori numai intr-o saptamana!", ne-a spus Adrian Lupu.
INPOLITICS - Adrian Nastase a lansat "Lumea, americanii si noi" la Bookfest Ex-premierul pesedist Adrian Năstase a lansat, la Bookfest, ultima sa carte, intitulata "Lumea, americanii si noi".
Asistam in ultimele saptamani la un circ balcanic desfasurat in jurul termopanelor lui Adrian Nastase. ... Aceiasi raspandaci vorbeau si despre un desantat pariu facut intre Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu imediat dupa castigarea puterii, la sfarsitul anului 2000.
Filiala PNL Sector 4 a declansat ieri procedura de excludere din partid a primarului Adrian Inimaroiu (foto). ... Potrivit lui Lupusanski, propunerea privind excluderea lui Adrian Inimaroiu din PNL este "o decizie grea, indelung analizata". ... Adrian Inimaroiu a pierdut alegerile in cadrul filialei.
In plin razboi al demisiilor si al intentiilor de excludere din PSD a celor cu probleme morale, liderul social-democrat Mircea Geoana sustine ca Adrian Nastase si Dan Ioan Popescu vor intra numai in vizorul conducerii partidului, nu al organizatiilor din care fac parte acestia.
Deputatii PSD care au semnat lista de sustinere a lui Adrian Nastase in functia de presedinte al Camerei i-au solicitat ieri presedintelui PSD, Mircea Geoana, sa-si ceara scuze in mod public pentru faptul ca i-a calificat drept "golani si mizerabili".
Fostul presedinte al Camerei Deputatilor, Adrian Nastase, s-a prezentat ieri-dimineata la Parchetul instantei supreme, ca urmare a unei citatii in legatura cu un denunt in care a fost acuzat de abuz in serviciu.
Aici, Adrian Nastase ocupa in continuare functia la care a renuntat acum aproape o luna, iar albastrul a ramas culoarea dominanta.
google-analytics.com